Doe verstandig gebruik een gezonde Deo en Tandpasta

Elke dag gebruiken we middelen die giftige stoffen bevatten, die ons lichaam binnendringen, via porien en slijmvliezen. Daar vormen ze gifstoffen die op lange termijn klachten kan veroorzaken. Gelukkig bestaan er voldoende andere mogelijkheden om deze negatieve invloeden te vermijden.

Belangrijk zijn de natuur verzorgende producten zoals: deodorants, tandpasta en huidverzorgingsproducten.

De meeste deodorants zijn rijk aan het zware metaal alluminium, dat schadelijk is voor onze gezondheid. Een alluminium vrije deo stick is hier de beste keuze. 

Vraag ons om advies voor de juiste deodorant en tandpasta.

Negeer niet de signalen van je lichaam. De juiste balans van voedingsstoffen is heel belangrijk voor je lichaam, is er een verstoring dan kunnen er op den duur verschillende klachten ontstaan, die je welzijn verstoren. Zorg goed voor Jezelf, probeer spanning en stress te vermijden en op te lossen, zorg dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en zorg voor de juiste beweging.  Wij helpen je graag...............

Aloe Ever-Shield Deodorant Stick:
De Aloe Ever-Shield Deodorant Stick geeft je de hele dag effectieve bescherming en een fris gevoel. 
Deze huidvriendelijke maar krachtige deodorant is niet-irriterend en laat geen vlekken achter in jouw kleding. 
De formule, gebaseerd op gestabiliseerde aloë vera gel, bevat geen aluminiumzouten of alcohol zoals in anti-perspirant deo’s gebruikelijk is en geeft tevens een rustgevend effect na het scheren of waxen.

Forever Bright toothgel de 'groene' tandpasta:
Poetsen met Forever Bright Toothgel zorgt voor schone tandjes. De unieke NONfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking.
Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op.

Steeds meer mensen ontdekken de gezonde werking van de Forever Bright Toothgel.
Jouw tanden zijn voor de spijsvertering het beste "gereedschap" om het voedsel klein te maken.
De tanden worden goed schoon door het natuurlijk bestanddeel van Aloe genaamd Saponinen. En maakt de tanden goed schoon zonder dat er krassen op de tanden ontstaan.
Deze groene frisse tandpasta bevat GEEN fluoride en is ideaal voor het hele gezin!

Recente onderzoeken tonen bovendien aan dat fluoride aan de basis kan liggen van heel wat lichamelijke problemen. Zo kan fluoride overgevoeligheid en allergische reacties veroorzaken en wordt het ook in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder maagreflux, botstoornissen, diabetes, schildklieraandoeningen en mentale stoornissen. 

 

Belangrijk beide producten gaan heel lang mee.
- Inhoud deo:92 gram
- Inhoud tandpasta: 130 gram