C9 kuur en begeleiding

Voor de Pinkster nog lekker fit en met meer energie in balans ?? Dat kan met de Clean 9, dit weekend met extra korting.

 

Verkoopprijs 127,-  op vrijdag en zaterdag 3 en 4 mei voor 108,- euro.

Gezond, Fitter en Energieker   

Soms heb je van die periodes en dan laat je de teugels iets meer  vieren  dan normaal. In drukke periodes of na de feestdagen, maar ook na de zomervakantie kan je blijven hangen in het wat vaker snacken, ongezond eten en worden de porties ook steeds groter. Dan heb je een soort RESET nodig.

De C9 kan je daar bij helpen, je volgt 9 dagen een reinigingskuur, voor veel mensen is het lastig om de knop om te zetten. Een duwtje in de rug is dan soms net wat we nodig hebben.  De C9 is een cleansing programma  voor een gezondere versie van jezelf, je kunt een goede start maken naar een gezondere levensstijl.

 

Heel leuk zo’n detox, maar wat belooft dit detox programma voor je te doen.

Je gaat er beter uitzien en je beter voelen.

Er zal evenwicht ontstaan in je lichaam waardoor voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden, je voelt je fitter en energieker en je kan je hongergevoel beheersen.

Eigenlijk dient de cleansing als een basis voor een fittere, gezondere en slankere versie van jezelf.

De C9 is een perfecte start om aan een gezonde levensstijl te beginnen of weer op te pakken. Het zorgt ervoor dat je EVEN goed gereset wordt en daarna kan je het doorpakken door gezond te gaan eten en leven.

 

Afspraak maken via de mail: j.holwerda10@kpnplanet.nl  of via telefoon 0519-241748  / 06-46556185  Natuurlijk Mooi In Balans  Bartenswei 6 Niawier